​Medlem af Håndværker Garanti

Fokus på energiforbedring

Mange års erfaring ✓​​

Outrup døre og vinduer - Vi leverer & monterer

Udvalget af Outrup døre og vinduer er enormt, og der fås døre og vinduer i mange forskellige stilarter. Det er derfor yderst realistisk, at du vil kunne finde noget, der passer til den stil, som du ønsker i dit hjem.

Vores døre og vinduer fås i mange forskellige mål, og vi udfører opmålingerne, så vi er sikre på, at de passer til murhullerne. Overordnet set producerer Outrup vinduer i to forskellige kategorier.

Andre mærker i vinduer & døre

Disse kategorier går under navnene MODERN og CLASSIC. De vinduer, som tilhører kategorien CLASSIC, egner sig typisk til palæ-, by- og bondehuse, mens vinduer, der hører ind under kategorien MODERN, typisk er enkle i udtrykket og har et yderst moderne look. Både CLASSIC og MODERN-vinduer produceres i aluminium og træ.

Når det handler om Outrup-døre, er mulighederne også mange. Outrup producerer mange forskellige typer døre, såsom hoved-, plade-, fyldnings-, terrasse- og harmonidøre. Det er, ligesom med vinduer, også muligt at få døre i materialerne aluminium eller træ.​

Outrup døre og vinduer - garanti for høj kvalitet

Outrups døre og vinduer har mange år på bagen. Firmaet har produceret døre og vinduer i over 40 år, og lige siden firmaets fødsel har ord som kvalitet, autenticitet og æstetik været nøgleord for dem.

Man får altid smukke, autentiske døre og vinduer, når man vælger Outrup vinduer og døre. 

Vi monterer dine vinduer og døre

Da vores firma ligger i Præstø, har vi naturligvis flest opgaver i dette område, men også i Næstved og Vordingborg. Vi udfører dog gerne opgaver i andre byer end blot de omkringliggende.

Når vi får en bestilling på Outrup døre og/eller vinduer, er leveringstiden fire uger, uanset hvor i landet produkterne skal leveres til.Hvis du vælger Outrup som løsning, kan du være sikker på at få smukke døre/vinduer af højeste kvalitet.

Du er yderst velkommen til at ringe til os på 50 72 00 07 til en uforpligtende snak, hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan tilbyde af løsninger inden for området. Du er også velkommen til, at skrive til tp@tommergaarden.dk.

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse: Sneserevej 2, 4720 Præstø //CVR: 32303846 //Telefon: 50 72 00 07 - 55 98 11 65 // Mail: tp@tommergaarden.dk

webuser_993772 i Præstø, DK på Houzz