​Medlem af Håndværker Garanti

Fokus på energiforbedring

Mange års erfaring ✓​​

Loftisolering - Spar på varmeregningen

Varme søger opad, og det er derfor ekstremt vigtigt, at ens hus er godt loftisoleret, hvis ikke man vil fyre for gråspurvene. Hvis ens hus ikke allerede har god loftisolering, er der utroligt mange gode grunde til at få ændret dette.

God loftisolering vil nemlig nedsætte det samlede energiforbrug i hjemmet, og det vil samtidig forbedre indeklimaet. Derudover vil det også højne husets samlede markedsværdi.

Investér i loftisolering og spar på varmeregningen

Det er altså med andre ord en rigtig god investering at få udført loftisolering. Det vil typisk være ældre bygninger, der trænger mest til at få udført solid loftisolering, da disse bygninger sjældent er synderligt godt isoleret.

Der findes dog også nyere bygninger, hvor loftet ikke er isoleret tilstrækkeligt godt, og som ville have meget gavn at få udført isolering af loftet.​

Hvad indebærer loftisolering hos os?

Hvis man ikke er fagmand, ved man måske ikke, hvad loftisolering præcis indebærer. Derfor vil vi give en kort redegørelse for, hvordan loftisolerer, så kunden ved, hvad vi kan tilbyde. 

Når vi loftisolerer, benytter vi stort set altid papirisolerigen. Det er vigtigt, at papirisoleringen er kraftig, hvis den skal stå imod den danske vinter. Der er en række gode argumenter for at benytte papirisolering. Disse argumenter er, at papirisolering er billigt, det isolerer meget effektivt, det er brændhæmmende og det tiltrækker ikke skadedyr. 

Kontakt os for et godt tilbud

Vores firma er beliggende i Præstø, og vi udfører langt størstedelen af vores loftisoleringsopgaver i Næstved og Vordingborg. Vi har dog også mulighed for at udføre opgaver i andre områder end blot vores nabobyer.

Trænger dit hus til at få foretaget en loftisolering? I så fald er du meget velkommen til at ringe til os på 50 72 00 07 til en uforpligtende snak, eller skriv til tp@tommergaarden.dk.

Få et uforpligtende tilbud her:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse: Sneserevej 2, 4720 Præstø //CVR: 32303846 //Telefon: 50 72 00 07 - 55 98 11 65 // Mail: tp@tommergaarden.dk

webuser_993772 i Præstø, DK på Houzz