​Medlem af Håndværker Garanti

Fokus på energiforbedring

Mange års erfaring ✓​​

Hulmursisolering udføres i høj kvalitet

Vi udfører hulmursisoleringer af høj kvalitet. Man må ikke undervurdere, hvor vigtig god isolering er for ens hjem.

God isolering af hjemmet kan nemlig sikre et godt indeklima, og det vil samtidig indebære lave energiudgifter, da god isolering sikrer, at huset lettere kan holde på varmen.

Hulmursisolering er yderst anbefalelsesværdigt, da det både er en billig og god løsning. Derudover er holdbarheden af isoleringen ekstremt lang.

Er hulmursisolering relevant for dig?

En hulmursisolering vil typisk være mest relevant for ejere af ældre huse, da en stor del af nyere bygninger allerede er fornuftigt isoleret. Der findes dog undtagelser.

Høj kvalitet er også et nøgleord for firmaet den dag i dag, og vi garanterer, at de isoleringer, som vi udfører, udføres lige efter bogen på en super professionel måde.​

Hvad indebærer hulmursisolering?

For ikke fagmænd lyder begrebet ’hulmursisolering’ måske en anelse fremmed, og derfor synes en kort forklaring at være på sin plads.

Når vi udfører hulmursisolering, gør vi det ved, at vi blæser papirisolering, flamingo eller et andet isoleringsmateriale ind i det hulrum, der er mellem murene. Vi borer huller gennem fugerne, hvorefter vi blæser materialet ind.​

Få et uforpligtende tilbud

Vores tømrer- og snedkerfirma er beliggende i Præstø, og vi udfører de fleste af vores arbejdsopgaver i Næstved og Vordingborg. Firmaet har eksisteret i over 100 år, og firmaet har i samtlige år stået for høj kvalitet.

Ønsker du at få udført en hulmursisolering i dit hjem, sommerhus eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at ringe på 50 72 00 07 eller skriv til tp@tommergaarden.dk til en uforpligtende snak.

Få et uforpligtende tilbud her:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse: Sneserevej 2, 4720 Præstø //CVR: 32303846 //Telefon: 50 72 00 07 - 55 98 11 65 // Mail: tp@tommergaarden.dk

webuser_993772 i Præstø, DK på Houzz