​Medlem af Håndværker Garanti

Fokus på energiforbedring

Mange års erfaring ✓​​

Gulvisolering af høj kvalitet udføres

Døjer du med, at det er fodkoldt i hjemmet? I så fald vil en gulvisolering sikkert kunne afhjælpe dette problem. En gulvisolering kan være med til at sikre varme gulve i hjemmet, og samtidig vil en gulvisolering gavne indeklimaet i hjemmet.

Derudover er det stort set altid en rigtig god investering at få udført en gulvisolering i sit hjem, da det vil nedsætte det samlede energiforbrug og derved ens udgifter. Udover dette vil god gulvisolering også have en positiv indflydelse på husets samlede markedsværdi.

Hvordan udfører vi gulvisolering?

Det er næppe alle, der ved, hvordan man isolerer gulve, og vi ønsker derfor at give en kort gennemgang af vores metoder, så potentielle kunder ved, hvad der er i vente. Man kan isolere gulve på forskellige måder; det afhænger af husets opbygning, hvilke muligheder man har, og hvilken mulighed der er oplagt.

En gulvisoleringsmulighed, man kan benytte i alle hjem, er at blæse isoleringen ind under gulvet.​ Denne metode er yderst effektiv, da man slipper for at brække hele gulvet op på denne måde. 


Har man en kælder i sit hus, er en anden mulighed oplagt. Denne mulighed indebærer, at man får isoleret kælderloftet, da det samtidig vil fungere som gulvisolering. 

Ved at isolere kælderloftet undgår man nemlig, at varmen forsvinder ned gennem gulvet.

Kontakt os for mere information

Vores firma ligger i Præstø, og vi udfører langt de største af vores gulvisoleringsopgaver i Næstved og Vordingborg. Vi har dog også mulighed for at udføre opgaver i andre områder.

Trænger dit hjem til at få optimeret gulvisoleringen, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os på 50 72 00 07 til en uforpligtende snak, eller skriv til tp@tommergaarden.dk.​

Få et uforpligtende tilbud her:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse: Sneserevej 2, 4720 Præstø //CVR: 32303846 //Telefon: 50 72 00 07 - 55 98 11 65 // Mail: tp@tommergaarden.dk

webuser_993772 i Præstø, DK på Houzz